OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Keikkamyynti, kyselyt ja muu posti:
 

Vili Rantanen

vili@thecoveralls.fi

Mainitsethan viestissäsi sen koskevan juuri Duo Kovarallia.
 

Myös Facebook-yksityisviestit luetaan.

 

Puhelinkeskustelukin onnistuu, mutta ensiyhteydenotto kirjallisesti, kiitos!

Ohjeita yksityistilaisuuksien tilaajille:

Duo Kovarallin hintapyyntö määräytyy mm. sen mukaan, missä keikka on (duo liikkuu Tampereen suunnalta) ja paljonko keikkareissu kaikkineen vie aikaa.

Duo Kovaralli kasaa kamansa kätevästi myös ennen settiään juhlaväen ollessa paikalla, mutta tarvittaessa ennen vieraiden tuloa. Tämä saattaa vaikuttaa keikan lopulliseen hintaan.

Peruskeikan lähtökohtainen maksimisoittoaika on 2 x 45 tai 90 min. Soittoaika, kuten kaikki muukin, on keskusteltavissa! Duo Kovaralli esiintyy mieluummin alkuillasta kuin pikkutunneilla.

Esiintymiseensä Duo Kovaralli tarvitsee paikan päältä vain sähköä, normaali ns. valovirta riittää hyvin. Duo tuo paikalle tarvitsemansa tekniikan.

Duon tekniikka on lähtökohtaisesti vain duon itsensä käytössä. Otathan etukäteen puheeksi, mikäli tarvitset esiintyjien äänentoistoa omiin tarkoituksiisi!

Lähtökohtaisesti Duo Kovaralli osaa rakentaa tilaisuuteen sopivan biisilistan, mutta tähän tilaaja voi myös vaikuttaa duon ohjelmiston puitteissa. Toivebiisit listan ulkopuolelta ovat myös mahdollisia, mutta saattavat vaikuttaa esiintymisen hintaan.